Followers

Monday, October 12, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Sebenarnya dah lama tingin nak masuk contest.tapi selalu je tak sempat..last2 dah tutup pun tarikh..tapi contest kali ni bila jumpa je terus wat entri,dah tak tangguh2 dah..contest ni jumpa dlm blog BabyIbu..Sesape yang berminat leh le join sekali..meh la join ramai-ramai... syarat-syarat semua ada kat bawah...
Cara Penyertaan
Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan


Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
Klik sini untuk Q &A

Hadiah
Bagi Kategori A:Hadiah Pertama-Casual Meg daripada Gin & Jacqie-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua-
Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Hadiah Ketiga-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:Hadiah Pertama-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
Hadiah Ketiga-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)

Ni le gambo affiq untuk join contest ni...ensem tak?


NAMA:AFFIQ NAUFAL BIN RIZAL AFFENDY
UMUR : 3 TAHUN 2 BULAN

2 comments:

ummumishkah said...

encem nye bro afiq berbaju merah!
Good Luck!

Priyanka said...

"I admire what you have done here. It is good to see your clarity on this important subject can be easily observed. Tremendous post and will look forward to your future update.

Thanks
SEO Services
"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...