Followers

Wednesday, September 30, 2009

Cerita raya kedua...

Raya ke-2 mmg tak brcdang nak ke mana2..rehat kt umah je..dalam kul 12 tiba-tiba phone berbunyi.."achik ko ada kat ne?" "aku kt sungkai"..."kitorang nak gi umah ko le"..member lama aku yang dah 5 tahun tak jumpa last jumpa waktu aku kawin dulu.dia ni asalnya orang Tapah kawin lak ngan org slim river..so, sungkai ni tempat laluan dia ler...Shidah @ alang ni member lama aku masa kt vokey pastu sambung blaja masa kt poly pun still jumpa dia lg..siap dok umah skali lg..pas2 dia masuk UPSI..so,skang jd le cikgu..ngajar kt bukit beruntung...Alang ni masa blajar dulu memang cun..banyak peminat ni..hidung terpacak..ala-ala hindustan gitu..sekarang pun still maintain lg walaupun anak dah 3 org..


Anak sulung dia dah 6 thnIrfan,yang ke2 yasmin dah 4 tahun n yg bongsu baru 9 bln..tengok le..meriah betul dgn gelgat anak2..yg pastinya affiq tetap jadi hero..

Alang sekluarga..hubby dia budak polimas gak..budak letrik..skang ni keje kt perodua

Alang n anak-anak


Affiq n Yasmin...yasmin memang suka baby mak dia cakap..so,bila tgk aqiff punye le suka









4 comments:

grow2g3th3r said...

salam...
tumpang tanya..sungkai kat mana ye... dla pun asal usul dari sungkat... kg selamat... nun jauh ke dalam...

dahliana said...

Syidah...lame tak tengok dia. kami nama jek duk se"tapah", tapi bak kate orang tuh, dekat tapi jauhhh=). sonok bile dpt tengok kengkawan kite sume, dari umur 16 tahun dulu, muda remaja...bila tengok skang, masing2 dah terserlah wajah keibuan dan kematangan....

UnGu VioLet said...

lmt hari raya kak.. seronok mar tgk gmbr2 tue.. kanak2 kecil.. cute2.. mcm mak2nya juga..

♥Azie♥ said...

al tomeinyer baby tue..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...