Followers

Friday, February 5, 2010

Basikal yang dah lama diidamkan...

Ni sambungan citer p tesco ari minggu yang lepas..sbenarnya affiq dah lama dok tingin basikal..asyik dok nengok kwn2 dia naik bsikal je...pastu siap janji bila dh ada basikal,mainan tak yah beli dah...uih bkn main lg nk bodek ibu..pastu skang ni dh pandai puji lak..bila aku beli apa2 yg dia suka leh lak ckp "time kasih ibu sbb belikn affiq mainan ni,ibu seorang yg baik hati"...bila aku masak mkanan yg dia suka atau apa2 je la...kdg2 bila aku wat susu sblm dia mintak pun mesti dia ckp camtu..."ibu sorang yg baik hati"...Affiq ni kaki bodek ni....
citer psl basikal ni,pegi tesco ritu pun sbb nk cari basikal utk dia..sbnarnya kt cni pun bnyk,tp sbb nk makan koeyteow doli terus je la beli kt tesco basikal tu..pg tadi aku sempat gi econsave,,tgh2 jln tu trnampak lak basikal yg sama sbijik cam bsikal affiq tu,brand pun sama..tgk2 harga dia RM158.00...Fuyoo..berbezanya harga ngn Tesco....kat tesco RM108 je..dekat RM50.00..tak sangka pulak camtu skali...nasib baik...sbnarnya aku tak survey pun harga sbb ingtkn mainan bebudak ni takde le beza sgt harganya..pasni kna ingtle..nak beli apa-apa pun kna survey dlu...
Gambar2 kt bawah ni waktu affiq tgh test basikal dia tuh..ok ke tak ok..pastu tetiba faris lak datang..anak ju...cucu kesayangan tokndak affiq...Faris ni perangai sebiji cam affiq masa kecik2 dlu...lasak sgt...






3 comments:

♥Azie♥ said...

ala si tecik tue pun nak naik basikal..jaga2 takut nnt tersepit kaki

LiAnA said...

tak bleh tahan tu siap ckp dapat beskal taknak menan lain dah hehehe... puas hati dia lena tido dah kekek

hajarus said...

wah bestnyer affiq dapat basikal baru.. leh la pasni aunty hajar tumpang ek...

banyak tu kak bezanyer... harus la pasni nak beli ape2 kene survey harga dulu lau tak memang rugi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...