Followers

Sunday, March 28, 2010

Aku,Mtest,siakap 3 rasa n kerabu suun...

Semalam aku pergi wat Mtest lagi...entah kali yang ke berapa..emak aku cakap kali yg ke-6..mak lak yang ingat..aku ingat2 lupa..sjak grade rasanya tiap2 tahun kot..kecuali ada setahun yang ter miss...x leh pegi sbb ada hal..yang lain semuanya aku pegi,rasanya waktu peknen ada 3 kali..dr org anta sampai le leh drive sendiri...rasanya ramai gak yang macam aku ni...saje je mencuba nasib walaupun tahu hrapan agak tipis..klu ikutkan soalan mtest ni mmg agak susah..tambah2 kita yg dh lama tinggalkn alam persekolahn ni...semalam aku wat mtest kat smk darul ridwan,taiping.sekolah yg sama ngn thn lepas...kira mmg dah cam jalan le...terus terang aku cakap tak consentrate lgsung masa jawab soalan...fikiran melayang2 je..risaukan affiq kt umah yg kna chicken pox pun ada..lupa nak cakap..affiq dah seminggu kena chicken pox...siang malam dok jaga dia...mmg malam tidor ku tak nyenyak...nt aku cite sket psl chicken pox...
lepas je mtest aku terus singgah tesco...nak beli stok susu..untuk affiq mmg ada offer dutch lady 123 yg pek baru tu....untuk aqiff enfalac mg takde offer...so untuk aqiff tak beli lagi...sambil tu beli sket barang2 dapur...ikan,udang n lain2...ntah camne terbekenan lak ngn siakap ni...pilih yang kecik2 je sbb snang nk budget utk mkn dua orang je...kang klu beso2 x abis lak....pastu aku pun terus balik umah...
singgah umah jap,kemas2 umah..pastu petang sket baru gi amik anak2 kt umah mak..mula2 hubby ajak pegi trong..kampung dia..sbb ayah dah sampai ...skali tak jadi le pulak...so,malam tu kitorang kat umah je la...aku pun apa lagi merajinkan diri ke dapur..menu malam tu siakap 3 rasa ala-ala tak cukup bahan,kerabu suun n telur dadar...kedua2 nya mmg x cukup lengkap le bahan2 dia..sebab tak plan pun nk masak apa...just guna apa yg ada je la...tp ok le...janji dapat mengenyangkan perut aku n hubby...
ni le rupanya siakap 3 rasa air tangan aku...


ni lak kerabu suun...pun x cukup bahan gak...tp sedap gak kan....
sbb licin smua...
ke sbab lapo...

2 comments:

♥Azie♥ said...

ala hai moga cepat sembuh amin

♥Azie♥ said...

ala hai moga cepat sembuh amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...