Followers

Monday, February 9, 2009

New baby...

Pada tanggal 5 februari 2008 adik ipar aku dah selamat bersalin..Anak sulung le ni..setelah hampir 5 jam di dalam labour room akhirnya doktor cakap kena operation sebab baby dah nak lemas n bukaan still 5 cm..kesian betul kat nomi (adik ipar aku ler)..last-last tepat kul 4.30 baru leh kuar dari bilik bedah..Alhamdulillah kedua-duanya selamat..Tapi baby lak ada G6PD..terpaksalah kena tahan kat wad lama sket..dapat baby boy lagi..setakat ni cucu-cu mak aku takde lagi ler pompuan..semuanya lelaki..belah hubby camtu gak...kitorang ni keturunan ramai lelaki kot..Baby belum ada nama lagi...Afiq punyelah suka,siap tido-tido lagi kt sebelah baby tu...kalau ler adik dia tu tak tau le camner dia kerjakan...






















7 comments:

ummumishkah said...

comel dan sucinya baby kan?
memang suka sgt baby.. pasal segala-galanya.. cute.. comel.. wangi.. tulus... mulus etc.

dahliana said...

Tomei nye baby....best kan bile tengok baby kcik baru lahir..Tapi tu le, tgk best tuh..kalu kene jagaaa..fuhhh berpeluh gak, tak caya tanya khalis camne ibu ayah dia kelam kabut dulu =p. Chik..sabor chik, skit lg..turn ko pulak...nampak excited nih..he.he.. Haa jgn affiq jadi jeles pulak kat adik dah la..tau?

azie(mama auni& erin) said...

hai salam mamafiq..so kit bby itue okeh...mcm teringin plak..hohoho...elin xleh jalan lagi ...ngeh..ngeh jer kan

*Azie* said...

hai salam...suker tgk baby okeh..mcma teringin jer...hohoho luper la
elin kecik lagi...berjalan pun blum leh
..ngeh..ngeh jer mama dia..ahaks...

cendawanintim said...

alahaiiiii, tengok gambo baby, sejuk ajer hati..

bila la rezeki kami nak tambah lagi!

nurul said...

comei tol mohd adli bin mohd nor shafari..pnjg nama..tapi sedih nurul tak dpt balik tgk live baby kak nomi...sibuk sgt kat melaka ni...ujung bulan lima baru dapat balik...

azza_irah said...

alaaaaa comei nya...sgt2 kiut..bila aza nak dapat bby comei gini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...