Followers

Tuesday, February 24, 2009

makan-makan kat Libra..

Minggu lepas aku ngan hubby p makan kat Libra..tempat yang selalu kitorang p bila rasa nak makan kat luar..Sebenarnya aku suka sgt dtg sini.bukannya apa,untuk orang yng ada anak kecik cam aku ni rasanya sesuai sgt le..tempat yang bertutup n ada air cond.harga makanan pun boleh tahan.takde la mahal sangat..ari tu aku makan nasi goreng libra classic,ada sate,telur dadar,keropok n salad baru RM4.5..kalau western food tu dalm RM10++ ke atas le..tapi kira ok ler kan.dengan suasana yang ala-ala romantik gitu..lampu dia malap je..anak aku kalau datang sini jawabnya satu tempat tu dia pusing.semua orang dia tegur..affiq ni memang peramah n mudah mesra.semua budak dlm tu dia nak berkawan..ada sorang budak pompuan tu umur maybe 3++ siap dia pegang tangan lagi..gatei betui si kecik aku ni..selamba je dia p pegang tangan anak dara orang tuh.yang kelakarnya budak tu pun suka..pastu siap datang n pegang tangan affiq lagi..pastu tak nak lepas..he...he..nasib baik kecik lagi..Malam tu, aku makan nasi goreng,hubby lak chicken chop affiq lak cam biasa mushroom soap..

*ju..tak tingin ke makan kat Libra ni..

Bila aku suruh posing, dia buat camni pulak,tak nak tgk kamera la pulak..mulut tu berminyak je..

tengok tangan affiq,besar tak?..ada orang kata tangan affiq besar, pastu kuat plak tu.kalau dia ketuk pintu bilik manda cam nak roboh..kuat betuii..yang peliknya dia tak sakit lak tangan tu..


Ni tengah minum air tembikai...mula-mula straw tu guna untuk minum air..pastu sekali aku tengok dah masuk dalam mangkuk mushroom soup le pulak..camtu ler kerenah afiq..pastu dia hirup sup tu guna straw...


Ni suasana romantik kat dalam Libra..masa ni orang dah takde...semua dah balik



Ni pulak...mushroom soup untuk si kecil aku..sedap tau makan ngan garlic bread..

Ni lak, aku punye..Nasi Goreng Libra Classic



Ni my hubby punye chicken chop







5 comments:

*Azie* said...

sedapnyer....libra nie kat mana?

Tirana said...

Uishhhh..sedap nampak..tiba2 perut rasa lapar pulak. Plan nak kurangkan makan sbb badan dah terasa berat semacam..hehehe.. Nampaknya tak boleh gi makan kat luar la macam ni..

ummumishkah said...

best kan afiq dapat outing.. :)

dahliana said...

wuiii...nampak sedap dan cantik=). Skang dekorasi makanan tu, kdg2 sebab cantik, rase tak sampe hati pulak nak makan...(ada ke mcm ni). alhamdulillah ibu affiq dah lalu makan....mesti makan byk, bab mkn tuk 2 orang...=p

mamaaffiq said...

Azie..libra ni kat p.buntar..

kak tirana..sya masa xpregnant mlm x mkn, skang ni mlm asyik lapar je..

ummumishkah..affiq mmg suka

ana..mmg sedap pun..tambah ler orang peknen ni..makan kat luar je sume sdp.1 lagi mknan yg orang bg..memng suka sgt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...