Followers

Saturday, June 13, 2009

Tentang diriku..




Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie:


1. Dia nih best pren aku masa aku study kat kelantan dulu,kira masa zaman remaja dulu ler


2. suka sgt pkai tudung kaler hitam dari dulu sehingga kini..tak tau ler brapa bnyak koleksi tudung dia,tak penah nengok dia pkai tudung warna lain..mujur le masa kawin dlu tak pkai kaler tuh.


3. kalau cakap tu mmg cepat,klu pes time jumpa mesti tak paham apa yg dia ckp..


4. dia ni peramah bila dah kenal lama,masa baru2 kenal mesti ingat dia sombong..


5. Comel orgnye..dulu kurus je..tp skrg berisi sikit ler..tp maintain lagi..biasa ler dah jd ibu..cam aku jugak le..he..he..jgn marah ana..



Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :


1. Fakta:- Wife kpd Rizal Affendy n ibu kpd affiq Naufal,now tgh peknen 8 bln ,dah berkahwin 4 tahun,7 bulan..


2. Fakta:- Anak sulung dr 5 brdik,hubby aku pun ank sulung gak 6 bradik


3. Fakta:- Minat masak,suka try resepi baru..plg suka buat kek,biskut..selalu gak amik tempahan kuih untuk raya atau waktu knuri kawin..


4. Fakta:-nak kata peramah sgt tu tak,pendiam sgt pun tak...leh kawan ngan sesape saje..


5. Fakta:-Tinggi 156cm berat 54kg(dulu sblm peknen ler..la ni dah nak mencecah 70kg.cam tak caye je..)pas bersalin ni kena diet giler2 la...


6. Fakta:-berkahwin ngan hubby member masa sekolah form 4 dulu.tak penah bercinta pun...cinta sket2 je tu pun bila dah abis blaja kt u.masa kt u brcinta ngan org lain..dah jodoh kan...


7. Fakta:-Masa study dulu bidang lain, keje lak dlm bidang lain. Tapi kira ok ler tuh...Suka gak keje ni..
Tu je lah serba sedikit tentang diri aku...dah tak tau apa nak citer...Rasanya tag ni tak dipanjangkan kot sebab rasanya rmai yg dah jwb kot...

3 comments:

Leenoh said...

Salam
Kata orang hitam itu kekuatan.

ummumishkah said...

bercinta lepas kawen lagi gempak kan.. hihihi

dahliana said...

kejap ajek dah 8 bulan ek....kire bulan 7 nih dah leh get ready la ek? Pose tahun nih banyak tinggal la kalu camni..he.he..
**tak marah pun, benda betul wat pe nak marah....=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...