Followers

Thursday, December 25, 2008

Besday Insan Tersayang

Semalam 25 Disember 2008, genaplah umur hubby 30 tahun..dah tua dah hubby aku...Tak celebrate apa-apa pun just beli kek favourite hubby 'Tiramisu Cheese Cake'..Yang kelakarnya aku pi beli kek tu ngan affiq. Kononnya nak surprise la,tak nak bagi hubby tau..Tau je la affiq, pantang tengok kek ni..Dalam keta je dah siap dok nyanyi hepi besday ayah..dalam keta pun dok bising,bila nak sampai umah ni..turun-turun je keta, terus nyanyi hepi besday kat ayah dia..aduh...kantoi la..pastu siap suh aku buka bonet amik kek...last-last terus le celebrate (tak tunggu kul 12 dah..) Affiq le yang lebih-lebihnya..
Kek besday hubby, aku sponsor,tu je la yang termampu..

sedap tau kek ni...hubby suka sangat

Affiq lebih-lebih plak...



Siap nak beli topi besday lagi..beli je la singgit..




Tak sabar-sabar dah....


Topi ni tak muat kepala affiq le pulak...



tutup lampu..tengok le affiq dah excited


Siap suh ayah cium dia lagi..



dia yang nak tiup lilin tu...
Gambar ibu takde coz ibu dah tak lalu nak bergambar...









3 comments:

rossizam said...

happy besday buat hubby kak..moga sejahtera selalu....

azza_irah said...

sgt comei la afiq..geram tengok..

Grow2g3th3r said...

salam kenal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...