Followers

Tuesday, December 2, 2008

Hatiku yang mendung

Dua tiga hari ni rasa cam tak sedap badan je....asyik pening je kepala ni...rasa cam nak demam je...mungkin perubahan cuaca kot..ye la kat sini pagi sampai tengah hari bukan main cerah lagi, bila datang petang je, hujan selebat-lebatnya..kalau kat p.buntar plak hujan lebih jer dari 2 jam dah banjir kilat..nak masuk dlm town dah tak leh...sebenarnya banyak benda yang aku nak citer ni..Salah satu nye citer pasal sebuah pulau yang terletak dkt ngan tmpat keje aku ni..Pulau Aman..sebuah perkampungan nelayan(dulu aku keje kat library kat sini)..tapi disebabkan kepala yang berdenyut-denyut ni..idea semua dah hilang...time kasih ye pada teman-teman yang sudi berkunjung ke sini...walaupun dah lama tak update...

3 comments:

Tirana said...

Mudah-mudahan mamaaffiq cepat segar semula..Jaga diri baik-baik ye..

dahliana said...

salam chik..aku pun risau nak lik ganu ahad nih. tah jln ok ke tak. sana dah banjir pun. Heemmm..tak sihat? Agaknya ada rezeki affiq nak dapat adik kot...=p

Ietams said...

nak demam ehh..siyann

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...