Followers

Wednesday, January 14, 2009

Tag dari Sahabat Lama...

Tak perasan pulak aku di tag..dah lama tak menjawab tag ni..tag ni datangnya dari kawan lama merangkap best pren aku ler masa kat skolah dulu..kamceng giler-giler ngan si ana ni. Dah lama lost contact ngan dia.akhirnya bersua kat alam blog ni..

1)Do you think you'r hot?
takde la...kita ni biasa-biasa je..

2)Upload ur favourite picture of you



3)Why do you like that picture?
Suka gambar ni sebab tengokle si affiq tu, bukan main mengajuk aku berposing,nampak cam comel je..dia pulak yang lebih-lebih..
4)When was the last time u ate pizza?
Eh dah lama tak makan pizza, dah bertahun agaknya..bila nak gi mkn pizza je,affiq mesti nak p kfc..dia suka sgt kfc.pastu klu ngan hubby plak bila diajak mesti dia ckp makan pizza tak kenyang le..lebih baik makan nasi..last-last tak jd ler mkn pizza...Tapi sejak dua tiga ari ni memang dok tingin pizza ler pulak...kena pi ni..
5)The last song u listened to
ayat-ayat cinta...ari-ari dengar bila buka blog aku ni
6)What r u doing right now besides this
dok sembang ngan kak nah, my assistant
)What name would you prefer besides your?
takde..nama ni memang dah glamer abis dah..
People i tag..
tak de yang nak di tag...so soalan yang seterusnya tk perlu dijawab le...he...he...

4 comments:

azie(mama auni& erin) said...

salam...cantik gambar tue..kat mana yer..mcm pernah jer ku jejak kaki di situ...hehehe

mamaaffiq said...

Azie...tu kat ban pecah,tanjung piandang..salam kenal ye..dah lama link kan blog azie..

UnGu VioLeT said...

akak, sihat ker??? lame dah mar tak singgah sni.. maaf yer.. nie, mar dtg singahh..

dahliana said...

ko tak pasan ye chik...takpe2, nih kali nih aku tag, aku bgtau lg ni.. ko telah ditag, jawab tau...
** affiq tu mcm ko chik..org cakap ape tuh 'makan gambar'..(translate:org yg nampak cantik dlm gambar...kat luar tentu le lagi cantik=))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...