Followers

Wednesday, March 11, 2009

comel tak saya?

kenal tak sape yang kat atas tu?...sape lagi si kecil affiq ler..sebenarnya sebelum ni ramai yang ckp affiq ni muka dia cam baby girl..masa dia kecik2 orang mmg confuse..muka cam pompuan, tapi lasaknya..1 hari tu aku try je..suka-suka letak tudung kat dia..sekali tgk alahai dah cam muka aku..kalau tak semua org ckp muka dia cam muka ayah dia..takde pun yang ckp cam muka aku..kecik hati jugak ler...sekali bila dah pakai tudung cadi cam muka ibu la pulak. tapi ayah dia memang pantang tgk gambar ni..dia tak suka....dia pantang sgt klu ckp afiq cam muka pompuan..brg2 pun tak leh beli warna pink..kadang-kadang aku ni nak tkr selera..asyik beli warna biru jek..aritu beli botol susu dia warna pink...he..he...takpe lah yea..janji anak ibu tetap macho walaupun botol susu warna pink..

4 comments:

ummumishkah said...

cutenya anak teruna tu.. ehehe
sama ah kita, hubby marah benor kalau kata anak dia tak sama muka dia.. nak muka dia jugak.. ehehehe dan si muhammad tu pun sepupu2 suka pakaikan tudung sbb muka mcm girl...

Tirana said...

Memang comel la dia..hehehe..Nanti besar, tak nampak dah muka perempuan tu..

Marzalina said...

comeiiii nya...hehe...so cute!

NAURAH MAKWA said...

alah alah..cute si affiq tue..muka damia pun acam muka ayah dia..takder muka naura pun..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...