Followers

Thursday, May 20, 2010

Affiq mengidam KFC

Baru-baru ni..affiq tiba2 je cakap tingin nk makan kfc..
tapi dia tak nak makan kt umah..
affiq nak makan kat situ katanya...
demand lak affiq ni..tapi kesian tgk muka dia..mmg mcm nak sgt..
aku ni klu psl ank2 mmg tak sampai hati..
tmbah2 bab makan ni...so, bw je lah dia pegi..sampai2 je dia dah siap order...
apa lagi chicky meal la...sbb dia brkenan sgt toys kt dlm tu..
pastu utk ibu n makcik affiq..dinner plate..
makcik tingin nak rasa black pepper...mmm..sedap gak le...
Aqiff tak bawa sbb klu bw aqiff rasanya smua org
x leh makan.aqiff skang pantang tgk makanan semua nak dicapai...
ayah pun x pegi sbb ayah keje..
Dinner plate ni 2 ketul black pepper chcken n 1 ketul original..
yg original tu semestinya untuk affiq jugak...

Ni lak chicken ngn black pepper....


yang ni hidangan wajib cheezy wedges...


Petang tu semua orang lapar..tp afiq lah yang paling lapar sekali...


Dapat je ayam terus ngap....
tiba2 dia menjerit..
terkejut betul
ingatkan lekat ke apa..
rupa2nya ayam lekat celah gigi...
lawak betul la affiq ni....



sian lak tgk affiq makan..mmg lapar betul..dah tak tgk kiri kanan
tak sia-sia ibu bwa pegi sbb afiq leh abiskn 2ketul drumstick yg original...



berehat seketika....


sedapnya air ni...

sambung lagi....



ni round ke dua....sedapnya ayam ni....











1 comment:

ibu addin dan nasa said...

senang jika anak suka makan....btw, salam perkenalan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...